U Srebreniku i Lukavcu pronađena droga

U Srebreniku i Lukavcu pronađena droga

0 877

Policijski službenici Policijske stanice Lukavac su, postupajući po operativnim saznanjima, juče izvršili pretres putničkog motornog vozila kojim je upravljao 32-godišnjak nastanjen na području općine Lukavac.

Tom prilikom su pronašli manje pvc. pakovanje u kojem se nalazila praškasta meterija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “speed”. 32-godišnjak je lišen slobode i priveden u službene prostorije radi kriminalističke obrade, dok je pronađena materija privremeno oduzeta radi vještačenja. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac.

U Srebreniku policijski službenici Policijske stanice Srebrenik su takođe juče, poduzimajući mjere i radnje na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, uočili i izvršili pretres 29-godišnjakinje, nastanjene na području općine Srebrenik. Tom prilikom su kod iste pronašli pet manjih pvc. pakovanja sa sadržajem materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“, kao i pet komada zeljaste materije u obliku loptica koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“. 29-godišnjakinja je lišena slobode i privedena u službene prostorije radi kriminalističke obrade, dok je pronađena materija privremeno oduzeta radi vještačenja.

 

NEMA KOMENTARA

Kometariši